Karácsonyi Angyalok

2015. 12. 17. 11 hozzászólás

Az, hogy egy hét múlva itt a karácsony meglepetésként ér minden egyes alkalommal amikor eszembe jut, ugyanis az én karácsonyi Angyalkám  egészen más projektet menedzsel mint amit kéne neki. Pedig igazán hálás lennék, ha elmerülne a csomagolópapírban, a mézes süteményben, a karácsonyi dalokban, és minden egyéb karácsonyi giccsben, amelyek iránti lelkesedésem akkor sem csökken, ha már szeptember óta ezzel vannak tele a boltok – ugyanis alig járok boltba :) . De nem hibáztathatom az Angyalkámat amiért nem végzi a dolgát, ugyanis, feltehetően csak nekem akar segíteni, mivel az elmúlt hetekben rendületlenül exceltáblákkal, számokkal és projektgazdákkal küzdök. Talán most már győzelemre állva, ami abból is látszik, hogy írok.

De nem volt ez mindig így, mert december elején az Angyalkám szorgosan végezte a kissé előrehozott dolgát. :)

Pillecukor blog írója,  Szilvi szervezett nagy-nagy szeretettel a Vigyázz! Kész! Posztolj! keretein belül egy karácsonyi lánc ajándékozást, amiben én is nagy örömmel vettem részt.

Andreina volt az, akinek ajándékához az Angyalkámat idejekorán ébresztgettem nyári álmából, aki azonban hatalmas türelemről és önmegtartóztatásról tanulságot téve nem bontotta még ki mit rejtett neki a dobozba. Remélem örülni fog neki, és kíváncsian várom ama titokzatos pillanatot ami után végre sor kerülhet a bontogatásra. :) Én is ölellek Andreina :) És örülök, hogy te lettél a párom.

Nekem is jött azonban egy kedves csomag, méghozzá egy kedves testvérpár egyik tagjától, Mesitől, a Testvérkódex blog egyik írójától. Nagyon örültem neki, mert pont azelőtt való nap érkezett meg, hogy indultunk Rómába… és hogy a kettő hogyan is függ össze? Mindjárt mindjárt….

 

IMAG5886

Helyes kis csomagolásban kaptam az ajándékom, aminek őszintén örültem, mert nagyon szeretem, ha az ajándék be van csomagolva. Annak van egy külön hangulata! Na de erről ha terveim megvalósulnak, és az exceleim lezáródnak, még írni szeretnék karácsony előtt, uh nem is húzom az időt…

A csomagban – mert úgyis mindenki erre kíváncsi :) – Az alábbi szuper dolgok voltak!

IMAG6002

Csoki, méghozzá sós karamellás! – no ezt nem kell magyarázni!

Fürdő “muffin” – amikért nem mellesleg oda vagyok

Levendulás arcmaszk, amit alig várom, hogy kipróbáljak

Az egyetlen krém márka ajakbalzsamja, amit  az arcomra szoktam kenni, tehát vagy leírtam ezt valahol (nemhiszem), vagy nagyon ráérzett Mesi a dolgora. (Jó nem ez az egyetlen márka, mert ugye ritka alkalmakkor sminkelek is, de az arcradírom és a nappali krémem is ez a márka (Himalaya Herbals) amit nagyon szeretek).

No és a kedvencem, egy Mesi által készített kismaci – aminek a testvére nem mellesleg az egyik legjobb blogbarátnőmnél kötött ki, ami plusz öröm! – akit Mesi kedves levélkéje szerint nekem kell elneveznem.  Nos, ez meg is történt, jelentem a maci neve Ciampino, de mindenki csak Ciam-nak szólítja. :) Hogy miért? Mert velünk jött Rómába, ő is megnézte a várost – sajnálatunkra csak rohamléptekkel – és a Ciampino reptéren szálltunk le… annyira várta, hogy megérkezzünk, hogy mindegyre azt kérdezgette a repülőn, hogy mikor érünk már oda Ciampinoba?… Mondtam neki, hogy Rómába megyünk, de nem zavartatta magát… így lett végül ő Ciam, aki Nagyon Boldog Karácsonyt Kíván Nektek!

IMAG5898
Megérkeztünk a szállodába
IMG_0082
Colosseumnál nappal
IMG_0084
Constantinus Diadalív
IMG_0136
Szent Péter Téren
IMG_0168
Az Angyalvárnál
IMG_0108
Pantheonnál
IMG_0192
Colosseum esti fényekben

kari

Köszönöm Mesi az ajándékot, Nagyon örülök neki, és köszönöm Szilvi a kezdeményezést!!

 

 

11 hozzászólás

 • Emese Bráder-Darai 2015. 12. 17. at 13:17

  Jaj, annyira örülök, hogy minden tetszik és sikerült eltalálnom a kedvenceket. :) Boldog vagyok, hogy jó gazdához került a macika, vagyis Ciam, remélem még sok örömöt fog nektek okozni. :)

  • Reka 2015. 12. 21. at 10:30

   Köszönöm szépen még egyszer!!! :) <3

 • csvirag 2015. 12. 17. at 13:55

  Ez a maci valami eszméletlenül ARANYOS!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

  • Reka 2015. 12. 21. at 10:30

   Ugye? :) Olyan édesen integet! :)

 • Szandi 2015. 12. 17. at 14:39

  Istenem, a maci egy kis cukorfalat, a képek vele fergetegesek!!! :) szuper csomagot kaptál!

  • Reka 2015. 12. 21. at 10:31

   Igen, én is nagyon örülök neki :) :) Klassz fotómodell :D

 • Andreina 2015. 12. 17. at 14:58

  Úristen de jók a fotók Ciammal :) :D Nagyon ötletes! :)

  • Reka 2015. 12. 21. at 10:31

   Köszönöm :)
   Remélem a te csomagod is bontódik hamarosan!! :) ;)

 • Névtelen 2015. 12. 22. at 16:30

  Cuki maci! :)

  • Reka 2015. 12. 27. at 22:06

   Köszöni! ;) :)

 • kéktoll (-; 2015. 12. 29. at 17:16

  Ciam milyen lelkes minden képen :D megzabálom ^^ :D :D

 • Leave a Reply

  Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  ×