Te mit szeretsz magadban? – Nőnapra Nektek!

2016. 03. 08. 2 hozzászólás

virág 1

Nap mint nap hajlamosak vagyunk bántani, ostorozni magunkat és még csak észre sem vesszük ezt! Ha valaki ránk szól, hogy „ne bántsd már magad” nem hiszünk neki, és ritka csoda az, amikor visszanézve belátjuk, hogy mekkora butaságot csináltunk. Ha mi is bántjuk magunkat, hogyan várhatjuk el bárkitől, hogy csodálatosnak lásson?

Fannival, a Fanni gardróbja bloggerével már régóta igyekszünk blogjainkon azt sugallni, hogy mennyire fontos, hogy szeressük és elfogadjuk magunkat. Nemrég pedig ennek szellemében bloggereknek tettük fel a kérdést: „Te mit szeretsz magadban?” A kérdést, ami amire mindenkinek kell válasza legyen! Úgy alakult, hogy végül csupa hölgy volt az, aki elküldte nekünk a válaszát. És csodálatos válaszok érkeztek, amelyeket néhol meg is könnyeztünk.

Annak, hogy csak lányok válaszoltak egyik oka lehet az, hogy sokkal többen vagyunk a blogszférában. Azonban az is lehet, hogy azét van, mert nőként sokkal hajlamosabbak vagyunk arra, hogy a hibáinkat keressük, de legalábbis arra biztosan, hogy hangosan ki is mondjuk. Pedig mindegy, hogy férfiak vagy nők vagyunk, még csak gondolatban sem szabadna magunkat bántani!

Éppen amiatt, hogy mi nők olyan kritikusak vagyunk magunkkal, nagyon fontos hangsúlyozni az erényeinket, hiszen fantasztikusak vagyunk mi nők! (No nem mintha a férfiakat nem tartanám annak! ;) ) Szóval ha már így alakult, arra gondoltunk, hogy miért is ne Nőnapon osztanánk meg a videót, ezzel is nagyon Boldog Napot Kívánva Mindenkinek!

Mindannyian csodálatosak vagyunk, a lelkünk is az, és éppen ezért fontos, hogy ne bántsuk, hanem forduljunk felé szeretettel, és emeljük ki azokat a dolgokat, amelyeket szeretünk magunkban.

Erről szól a videó, amelyet fogadjatok szeretettel, és amelynek a végén válaszoljatok Ti is erre a fontos kérdésre!

flower2

2 hozzászólás

 • Réka 2016. 03. 08. at 17:44

  Sajnos Anyáéknál nem tudok hangot adni a videóra, így holnap tudom megnézni, de nagyon kíváncsi vagyok :) Nagyon szépek a bevezető gondolatok <3 Én is sokat bántottam magam korábban, főleg az általános iskola végén és a gimnáziumi évek alatt, de szerencsére mára olyan emberek vesznek körül, akiknek hála el tudtam/tudom fogadni magam.

 • Annszofi 2016. 03. 08. at 18:21

  Gratulálok a videóhoz és az íráshoz egyaránt. Nagyon jók lettek! :)

 • Leave a Reply

  Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  ×