DIY

Nyomtatható HABnaptár – Angler Nóra színezhető rajzaival!

2016. 01. 04. 10 hozzászólás

Isten Hozott Új Esztendő!

Nem zártam le a blogon 2015-öt  (de azért csak írok majd róla valamit), de most hivatalosan megnyitom 2016-ot! Nah jó…. az év igazából már egész ügyesen megnyitotta magát, mit sem törődve azzal, hogy én nyitogatom-e őt vagy sem. :)

Valami egészen újjal érkeztem hozzátok, ami remélem, hogy valami egészen új korszaknak a kezdetét jelenti az én életemben is… Be kell vallanom őszintén: Nem vagyok a rendszeresség mintapéldánya… de még csak egy satnya példánya sem. Minden évben lelkesen nyitom ki az új határidőnaplót, hogy azzal a lendülettel be is csukjam. Aztán év közben csalódottan néz rám a sarokból szegény naptár, és szomorkodik miért pont hozzám került, akinél úgy jár le, hogy használatba véve alig-alig volt, de közben végig kell néznie a körülöttem uralkodó fejetlenséget. Szegény…

Tehát új korszakot kezdek, ahol rutinokat vezetek be az életembe, amikre már több mint egy éve vágyom, terveket írok és valósítok meg, és rendszeresebb életet élek… Nem nagyon rendszereset, mert az már nem én lennék, de élhetőbbet! Ez a tervem!

És hogy ebben mi lesz a segítségemre? Juhúúú! Az első HABnaptár, amely igazi csapatmunka eredménye! Szabadon letölthető, nyomtatható!

A tervezésnél, kitalálásnál csapatban dolgozott az agyam és a Pinterest, főként egyébként a “bullet journal” keresőszóval, amivel lehet megszegtem a boullet journal alapvető szabályait… de hm… nembánom! :) :) A megvalósításnál pedig csapatban dolgoztunk Nóri, István a férjem, és én. És még egy-két jó barát, akiknek a segítségét itt is nagyon köszönöm!

Már egészen hamar kitaláltam, hogy szeretnék egy naptárat. Eleinte azonban szerettem volna én rajzolni hozzá a képeket, ami ugyan nem lett volna lehetetlen küldetés, de lehet akkor 2017-es naptár lett volna belőle… és fele ennyire sem sikerült volna bájosra!  Néha jól jön ha az ember (lánya) beismeri, hogy ami nem megy, azt el kell engedni, és meg kell kérni valakit, akinek viszont menni fog. Soha nem lehetek elé hálás azért, hogy Nórival közösen dolgozhattunk ezen! A rajzaiból egyszerűen árad a báj… és annyira a Habfürdő “illatú” az egész… nagyon szeretetem a rajzokat, és remélem Ti is szeretni fogjátok!  Köszönöm Nóri!!! NAGYON!!

A végleges formába hozásban nagyon-nagyon sokat segített a férjem. Mindig azt mondom, hogy minden sikeres blogger mögött ott áll egy fantasztikus társ… hogy én sikeres vagyok-e vagy sem, azt nem tudom megítélni, de hogy a dolog másik felét  – a fantasztikus férfit –  mindenképpen magam mellett tudhatom, az szerintem mindenkinek világos. Könnyű dolgom van így… és Hálás vagyok Istennek, hogy ilyen társat rendelt mellém.

Fogadjátok hát szeretettel az első, nyomtatható HABnaptárat, Angler Nóra rajzaival!

LETÖLTHETŐ ITT
Előfordulhat, hogy picit lassan érkezik, de türelem, ott lesz, ha szeretnéd! :)

Update:

A 2017-es naptár ITT,

A 2018-as naptár ITT

1kep

 

A naptár alapvetően A5-ös méretre van optimalizálva, így érdemes úgy nyomtatni, hogy két lap kerüljön egy oldalra. Éves “összefoglaló” után egy havi tervező -készlet látható, havonta 4 oldallal, ahová gyakran, és mivel a naptár elején van, gyorsan visszatérhettek. Ezután jönnek hosszasan ecsetelve a hetek-napok, értelemszerűen.  Majd a naptár vége felé található egy rutin tervező, amelyet nagyon remélem sűrűn fogok töltögetni, vezetgetni.

Összességében  169 oldalas a naptár. De ha valakinek ez túl sok, akkor maradhat az első 51 oldalnál is. :) Rátok van bízva, hogy hogyan használjátok, hogyan rakjátok össze! Ha a teljes naptárat szeretnéd, akkor érdemes ebben a sorrendben összerakni ahogy most van – borító egyedül, majd után szépen sorban bal és jobb oldalon a lapok – mert igyekeztünk figyelni arra, hogy felhasználóbarát legyen… hogy mennyire sikerült, azt majd Ti kiderítitek! ;)

 

Továbbá van egy 14 oldalas Tervez-én kiegészítő, ami azoknak lesz elérhető akik eddig, vagy ezután feliratkoznak a hírlevélre. Igen, tudom… ennek nagyon marketingszaga van… de igazából csak arról van szó, hogy nagyon szeretném, hogyha  legalább jelképesen azok, akik feliratkoznak a Hírlevélre kapjanak valami pluszt, hiszen állandóan levelet kapni tőlem igencsak nagy áldozat, ami megér egy kis jutalmat :D. Feliratkozni egyébként itt lehet: ittitt. Khmreklámhelye. :)

A kiegészítőben Álmoknak és terveknek van helye, bakancslistának és nyárra papucslistának, Utazástervezőnek, Húsvéti, Karácsonyi és Szilveszteri tervezőnek, órarendnek és néhány üres oldalnak, ami azért kiált, hogy firkáljatok rá :)

tervezen

 

 

Hamarosan érkezem néhány ötlettel, hogy hogyan lehet a monitor felületén látható oldalakból kézzel fogható naptár… vagyis hogy hogyan készült el az enyém :) – Frissítés: itt a bejegyzés :)

Remélem minél többen fogjátok használni, megtölteni élettel, és színnel! Szó szerint is hiszen a kis rajzocskák arra várnak, hogy kiszínezzétek őket! A kész naptárakat szívesen megnézném! Használjátok a #habnaptár -at Instagrammon, Facebookon, vagy Tweeteren, de e-mailt is küldhettek a reka@habfurdo.com címre :)

 Kívánom, hogy terveitekhez és álmaitokhoz legyen elég erő és kitartás bennetek!

Boldog 2016-ot!

10 hozzászólás

 • Panna 2016. 01. 04. at 13:19

  Óh, ez mennyire szuper! :) Persze, hogy most fogyott ki a patron a nyomtatómból…Köszönjük RékaNóraIstván, nagyon fogom szeretni, majd megmutatom, én hogyan fogom használni (amint ki tudom nyomtatni). :D

  • Reka 2016. 01. 04. at 14:08

   Jujjj! Nagyon örülök, hogy tetszik!!! VÁROM!!!

 • csvirag 2016. 01. 04. at 14:03

  Nagyon szuper lett!!!! :)

  • Reka 2016. 01. 04. at 14:09

   (pirul) Köszönjük!!!! :D

 • Niki 2016. 01. 04. at 14:06

  Dejó! Nagyon ügyesek vagytok! :) De most nem tudom, hogy mit csináljak, mert már elkezdtem használni a DM Life Book naptáramat. :/ Ki kell találnom, hogyan használhatnám ezt is. ;)

  • Reka 2016. 01. 04. at 14:10

   Nekem is van DM naptár… arra jutottam azt munkában fogom használni, mert az nekem kicsit nehéz, hogy mindig hordjam… igaz, a 169 oldalával ez se könnyű :D :D Egyébként esetleg blogtervezőnek? :) :D
   Nagyon boldoggá teszel, ha használod!!

   • Reka 2016. 01. 04. at 14:10

    De ha nem, az sem baj! :D :) :)

    • Niki 2016. 01. 05. at 11:33

     A blogtervező jó ötlet! :D Köszi!

 • Réka 2016. 01. 04. at 16:55

  Hűűű, nagyon szuper lett! Köszönöm <3

  • Reka 2016. 01. 06. at 10:19

   <3

  Leave a Reply

  Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  Rólam

  Nő. Feleség. Kislány. Nővér. Húg. Barátnő. Kolléga. Kézműves. Modell. Fotós. Blogger. Én.  Én vagyok, és: Őszintén?! Szeretek én lenni... néha nem, de talán ez nem baj, ilyen vagyok, talán ilyen vagy Te is... Olvass tovább

  INSTAHAB

  Legnépszerűbb Bejegyzések

  Címkék

  ×