Hecsedli Hercegnő

2016. 01. 07. 10 hozzászólás

 

Na jó… a Hercegnő megnevezés talán kissé egoistán hangzik, de olyan szépen alliterál, és legalább “csipkelődésre” adhat okot a jófej barátaimnak :)

Tudjátok mit jelent a Hecsedli? Otthon, Erdélyben így hívjuk a csipkebogyót. Anyukám nagyon finom hecsedli lekvárt tud készíteni, aminek van egy titka, amelyet egyszer majd talán meg is osztok veletek ;).

Amikor ezek a fényképek készültek a hangulatomhoz nagyon illett a hecsedli. Pont olyan szúrós voltam mint a bokor, és olyan sérülékeny mint az érett csipkebogyó. Írtam is erről… A fotózás pedig pont aznap délután volt, mikor megírtam a posztot. Mintegy terápia együttes, úgy terveztem be ezeket aznapra. Kiírtam a bánatom, és kerestem egy olyan programot, amelyben jól érzem magam. A fotózás ilyen. Tudom, vagy tudni vélem mit miért és hogyan kell ilyenkor csinálni, ezért biztonságban érzem magam… mert biztonságot ad, ha tudjuk mit csinálunk nem igaz?

Persze a dolog nem pusztán rajtam múlt, de nagyon hirtelen alakult így. Megbeszéltük Gáborral, hogy akkor délután próbáljuk meg elkapni még a nap utolsó sugarait, és szaladtam a barátnőmhöz, a ruhákért, amelyet már amikor megláttam a szalonban kölcsönkértem – nem tudtam mikor, de tudtam, hogy ezzel fotózni kell! Egyszerűen tündéri a szabása, gyönyörű a finoman szőtt csipke a szoknyáján, és csodáaltosak a virágok, amelyek körbeszövik. Egyébként minden ruha ilyen csodálatos amit Cili tervez és készít. Jó szívvel ajánlom őt minden menyasszonynak, aki keresi álmai ruháját. Itt megtaláljátok.

Szóval megbeszéltük Gáborral – akivel mindig örömmel fotózom, mert remek szeme van, és mert mindig mesés képek születnek -, hogy megpróbálunk valamit alkotni még naplemente előtt. Igazság szerint nagyon nagyon kevés fényünk maradt, mire mindketten meg tudtunk szökni a munkahelyünkről. NAGYON kevés! A képe ennek ellenére nagyon szépek lettek szerintem!

Némelyiken talán látszik az akkori borongós-hecsedlis hangulatom, de talán pontosan ettől szép… a lelkemnek nagyon jót tett, így ezúton is köszönöm Neked Gábor és Neked is Cili! Köszönöm, hogy ilyen jó barátaim vagytok!

Íme néhány kiragadott pillanat Hecsedli Hercegnő életéből. :)

hecsedli (2)

hecsedli (3)

hecsedli (4)

hecsedli (5)

hecsedli (6)

hecsedli (7)

hecsedli (8)

hecsedli (9)

hecsedli (10)

hecsedli (11)

hecsedli (12)

hecsedli (13)

hecsedli (14)

hecsedli (15)

hecsedli (16)

hecsedli (17)

hecsedli (18)

 

10 hozzászólás

 • Niki 2016. 01. 07. at 20:19

  Jó kis sorozat. Szép képek! És magamra ismertem, néha én is hecsedli vagyok. :P

  • Reka 2016. 01. 15. at 15:16

   :) Köszönöm! A hecsedli szépségére gondolsz, igaz? :) :P

 • Zsofi 2016. 01. 07. at 21:05

  De fura, nálunk hecserli :) Jó képek lettek, egyedül a ruha nyakpántja kicsit furcsa nekem.

  • Reka 2016. 01. 15. at 15:19

   Kicsit nagy volt rám :)
   Köszönöm szépen! :)
   Hm.. hallottam már mástól is, hogy hecserli :) Érdekes, hogy nem nagy különbség. Vajon ki hallotta először félre, és melyiket :) :)

 • csvirag 2016. 01. 07. at 21:13

  Gyönyörű képek Réka! ♡ És azt hiszem megtaláltam azt a szalont, ahonnan majd egyszer az esküvői ruhámat szeretném… ;)

  • Reka 2016. 01. 15. at 15:18

   ;) Hát nem fogsz csalódni, ha tényleg Cilitől választasz, az biztos! :)
   Köszönöm szépen!

 • Réka 2016. 01. 08. at 06:00

  Gyönyörű képek! A ruha is és te is nagyon szép vagy <3

  • Reka 2016. 01. 15. at 15:17

   Nagyon szépen köszönöm! :)

 • Évi 2016. 01. 08. at 13:33

  Nagyon szép képek :)

  • Reka 2016. 01. 15. at 15:17

   Köszönöm!

  Leave a Reply

  Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  Rólam

  Nő. Feleség. Kislány. Nővér. Húg. Barátnő. Kolléga. Kézműves. Modell. Fotós. Blogger. Én.  Én vagyok, és: Őszintén?! Szeretek én lenni... néha nem, de talán ez nem baj, ilyen vagyok, talán ilyen vagy Te is... Olvass tovább

  INSTAHAB

  Legnépszerűbb Bejegyzések

  Címkék

  ×