1 éves a Habfürdő!

2015. 06. 10. 14 hozzászólás

 

Kivételesen a Mai HAB-ot ide is beillesztem, mert itt a helye! :) :) :)

Hihetetlenül boldog vagyok, hogy egy éve ilyenkor elkezdtem a Habfürdőt írni. Nem tudtam mire számítok tőle, csak azt tudtam, hogy csinálni szeretném… még csak egy éve volt, de már most nem tudom elképzelni milyen lenne, ha nem lenne. De nem is akarom és nem is kell! Rengeteget tapasztaltam magamról, másokról, sok boldog pillanat és még több vidám az amit megélhettem általa. Sok kedves sort és szót kaptam, kapott a blog, és ha kritika is érkezett, az mindig jó szívvel. Reményeim szerint ez így is marad!

Sokkal több érzés forog az évfordulóval kapcsolatban bennem, mint amennyit monitorra tudnék vetni… A tegnapi kilenc megírásakor is megannyi gondolat kavargott a fejembe, és most először (nah jó ez nem igaz :) ) nem tudom hogyan is fogalmazhatnám meg. Inkább nem teszem. Azt hiszem úgyis értitek, és néha nincsen is szükség arra, hogy megfogalmazzunk. Ha most élőben látnátok, sokkal érthetőbb lenne. Itt vigyorgok, mint egy vadalma…

Ha már vadalma… akarom mondani “élőben”…  új kihívás elé állítottam magam, mely szerint kellene egy-két videó is. Nem azért, mert olyan nagyon exhibicionista vagyok (de igen azért!), hogy úton útfélen velem legyen tele a YouTube. Nem lesz! Te jó ég, az borzasztó lenne! Igazából egy félelmemet szeretném legyőzni, ami a legtöbb emberben megvan. Szinte senki sem szereti visszahallani, visszanézni magát, és én sem. Nagyon bénácska tudok lenni. De arra gondoltam, hogy sokan azt gondolják magukról, hogy bénácskák és miközben én nézem, semmi bénácskát nem látok bennük… hátha ez velem is előfordulhat. Hogy akad valaki, aki majd nem fogja a fejét, hogy ó te jó ég! Szóval van egy ilyen tervem. Addig is azonban máris fel lehet iratkozni a Habfürdő YouTube csatornájára, ugyanis azt kapta szülinapjára :)

Ééés dobpergés… készítettünk az én CSODÁLATOS férjemmel karöltve, egy kis videót is a szülinapra – ugyan ez még nem olyan mint egy átlagos “vlog” bejegyzés (nem is tudom csinálok-e valaha olyat), de szerintem ez sokkal-sokkal jobban sikerült mintha engem kellene hallgatni :). Nem is fecsérlem tovább a szót, mert majdnem minden érzésem benne van a kis videóban! Íme! (Nagyobban jobb nézni, ahhoz katt ide)

Isten éltessen Habfürdő, köszönöm Nektek olvasóim! :’)

 

 

 

14 hozzászólás

 • Zsuzsi 2015. 06. 10. at 11:38

  ó, ez nagyon cuki lett :D Csak így tovább, azt kívánom, hogy még sok szülinapot éljen meg a blog és a szerzője is <3

 • newmummyabroad 2015. 06. 10. at 12:20

  Nagyon tetszik a blogod, bar nem regota olvasom. Ezt a videot meg kulonosen elveztem, Gratulalok a bloghoz, igy tovabb. :) :)

  • Reka 2015. 06. 11. at 10:26

   Ó nagyon szépen köszönöm! Örülök, hogy tetszik!!

 • viragslab 2015. 06. 10. at 12:43

  Jajjjj, nagyon tetszett a videó :) Boldog HAB-szülinapot! :) <3

  • Reka 2015. 06. 11. at 10:26

   :) Köszönööööm :)

 • Hanna 2015. 06. 10. at 13:18

  Gratulálok, nagyon szuper lett a bejegyzés!

  • Reka 2015. 06. 11. at 10:25

   Köszi Hanna! <3

 • Panna 2015. 06. 10. at 17:03

  Most mondjam, hogy videót is akarok az outfit mellé?! Telhetetlen vagyok :)
  Szuper lett, végig mosolyogtam:))
  HBTYB <3

  • Reka 2015. 06. 11. at 10:25

   Köszönöm :) örülök, hogy tetszik!
   Hű azért egy outfites videó igencsak nagy kihívás lenne… arra azt hiszem még nem vagyok kész.

 • honeycsodai 2015. 06. 21. at 23:21

  Teljesen elolvadtam ettől a videótól! :) Nagyon jól írsz, jók a témák, úgyhogy csak így tovább!
  Honey*

  • Reka 2015. 06. 22. at 10:35

   Köszönöm! :) Igazán jólesik… igaz süt a nap is. :) Akkor ez most szivárvány?

   • honeycsodai 2015. 06. 22. at 20:42

    :D Kicsit lassan esett le a tantusz… :D Ma már másodjára is bebizonyosodott, hogy a nevetés a legjobb gyógyszer pl. a fejfájás ellen. Egyébként a szivárványról meg a színezős bejegyzésedről eszembe jutott a tegnapi rajzom, amit majd szerintem nemsokára megosztok a blogomon, hogyha érdekel :)

  Leave a Reply

  Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  ×