Novemberi Koffein! Pörgesd fel velünk a Tested, a Lelked és az Elméd

Valami olyasmire szeretnénk meghívni Téged Fannival, amire nekünk is szükségünk van. Valamire, ami kicsit felráz és felpörget… mint egy igazán jóleső kávéban vagy teában a Koffein.

A november nem egy egyszerű hónap. Már nyomaszt az ősz, korán sötétedik, hamarosan itt az év vége,  és az ahhoz tartozó lezárások, munkák, teendők. A levelek már nem sárgák, de hó sem fehérlik még (általában). Amolyan befelé figyelős, értékelős, csendes időszak. Tökéletesen alkalmas arra, hogy a téli álmot aludni készülő önmagunkat inkább kicsit ösztönözzük, inspiráljuk, felpörgessük és tegyünk magunkért, még ebben az évben.

Ezért találtuk ki Fannival, az Anyabőrben blog írójával, ezt a kis novemberi kihívást, amihez leginkább önmagadra lesz szükséged, és napi néhány percre, amit a testedre, a lelkedre és az elmédre tudsz szánni.

A kihívás alapvetően ebben a zárt facebook csoportban fog zajlani.

30 napon keresztül minden napra kitaláltunk egy kis napi teendőt, amelyek három témakör köré fonódnak: egyik nap testünkért, másnap a lelkünkért, harmadnap pedig az elménkért teszünk valamit, így folytatva a sort, egészen november végéig, hogy a karácsonyi készülődésbe már kicsit megújulva tudjuk belevetni magunkat.

Milyen jellegű dolgokra számíthatsz? Íme 3 a harmincból:

Lélek: Színezz ki egy idézetet

Test: Táncold végig a kedvenc számod

Elme: Takaríts az elektronikus eszközeiden, fiókjaidban.

De nem pusztán egy mondatot szeretnénk adni neked nap-mint nap, hanem ahhoz kapcsolódó inspirációkat, gondolatokat, miérteket is. Amihez majd ti is hozzáadhatjátok saját magatokat.

Apróságok, amelyek felpörgetik a mindennapjaid és amelyekért hálás leszel önmagadnak. Nem állítom, hogy mind kellemes feladat lesz… mert ki szeret a mappái között bogarászni, és törölgetni például, annak érdekében, hogy több tárhelye legyen, vagy rendezett legyen az összkép. De ha megcsináltad, az már nagyon jó értés, nem igaz? ;)

Számomra az a legizgalmasabb ebben, hogy veletek együtt pörgethetem fel magam, hogy megoszthatjuk egymással a gondolatainkat, az érzéseinket, a nehézségeinket… Inspirál, hogy tudom, nem hagyhatom abba, mert együtt vágtunk bele! Szükségem van most apró kihívásokra és mindennapi figyelemre, mert úgy érzem kicsit eltűntem önmagam elöl a szürkésebb mindennapokban.

Részt venni a kihívásban a Facebook csoportba való jelentkezéssel tudsz. Az, hogy jelentkezel nem ró rád semmilyen kötelezettséget! Az is elég, ha figyelsz, de nagyon-nagyon örülnénk, ha aktív részese lennél Te is a csoportnak, és ugyan úgy hozzászólnál, és küldenél képeket, gondolatokat, mint mi.

Ha esetleg megosztanád, hírét vinnéd a kihívásnak, vagy majd egy-egy napon a nagyvilág elé is kitárnád, hogy miben is veszel részt, esetleg az aznapi “eredményeket” megosztanád használd minden felületen a #novemberikoffein hashtaget.

ITT TUDSZ JELETKEZNI

A Koffein adagolása november elsején indul, egy lelkis gondolatébresztővel.

Akkor sincs semmi, ha te esetleg később csatlakozol, hiszen a csoportban a posztok nem vesznek el, vissza tudod nézni majd, el tudod olvasni, és ha szeretnéd “be is tudod pótolni” majd őket.

Pörgesd fel velünk a Tested, a Lelked és az Elméd!

Nagyon sok szeretettel Várunk!

Fanni és Réka

4 hozzászólás ehhez: “Novemberi Koffein! Pörgesd fel velünk a Tested, a Lelked és az Elméd

  • Kedves Zsuzsa!

   Kérlek írj egy e-mailt a reka@habfurdo.hu-ra, és akkor minden nap elküldjük Neked az aznapi gondolatunkat, teendőt. :)
   Legyen gyönyörű heted!
   Szeretettel:
   Réka

 1. Nagyon-nagyon jó ötlet, csatlakozom is, és remélem majd minden nap tudom teljesíteni a feladatokat. Mennyi időt vesznek majd igénybe? Mert pl egy mapparendezgetés órákig is eltarthat. :D
  Szeretném megosztani a blogom követőivel ezt a lehetőséget. A link és a csoport mellé csak tegyem oda a #novemberikoffein hashtaget és úgy jó?

  Üdv, Panni

  • Szia Panni!
   Köszönjük szépen! :)
   Általában azért 5-10-15 percnél nem vesznek több időt igénybe. Valóban a mapparendezés hosszadalmasabb, néhány ilyen akad közötte, de nem sok, és általában hétvégére időzítve – bár tudom, nem mindenkinek hétvége a hétvége…. – viszont rajtad múlik, hogy 10 percig rendezgeted, vagy órákig. Senki nem fog feletted állni, hogy “de megcsináltad?” :)
   Tökéletes lesz a megosztás ahogyan leírtad! <3 Nagyon szépen köszönjük!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Weboldal (ha van):
Írd be a képen látható szöveget a mezőbe:

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..