Mindig kell egy első!

 

Első fénykép, első elolvasott könyv, első barátság, első csók, első szerelem, első emlék, első találkozás…

Első blogbejegyzés.

Az első blogbejegyzést megírni mindig nehezebb – legalábbis szerintem – így a többi bejegyzésnél valahogy a legtöbb blogon  sutábbra sikerül – még jó, hogy csak egy van belőle!  :D  Mert mégis mivel lehet kezdeni az ilyesmit? “Sziasztok, Réka vagyok, és nagyon izgatottan várom, hogy hogyan fogadjátok majd az írásaim itt, a Habfürdőn” Valami ilyesmi van a fejemben, mint első, meglehetősen nevetséges mondat. De ezt mégsem írhatom le… tudom, késő, mert leírtam. Még visszatörölhetném, de akkor üres sor maradna a helyén, és csak a kurzor villogna tovább, hogy aztán később egy újabb meglehetősen nevetséges mondat töltse be a helyét. Így marad ez. Legalább idézőjelben. :)

Tehát ez az én elsőm, és igazából tényleg nagyon izgatott vagyok. Már sokszor fogalmaztam meg magamban egy-egy bejegyzést, de közel sem megy olyan könnyedén, hogy kiválogassam belőle azt, ami tényleg érdekelhet is valakit. Remélem sikerülni fog… a ti érdeketekben is :)

 

2 hozzászólás ehhez: “Mindig kell egy első!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Weboldal (ha van):
Írd be a képen látható szöveget a mezőbe:

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .